udalosti247.cz » Finance » Stát od ledna plošně zvýší důchody. Průměrný senior si polepší o 8 000 Kč » Diskuze Diskuze k článku: Stát od ledna plošně zvýší důchody. Průměrný senior si polepší o 8 000 Kč Zpět do článku Martin Schönweitz 28. prosince 2025 Odebírat Upozornit na nové odpovědi na můj komentář Label Jméno* E-mail* Label Jméno* E-mail* 6 Komentáře Nejstarší Nejnovější Most Voted Inline Feedbacks Zobrazit všechny komentáře Jan Klement 1 měsíc před Autor článku v nadpisu neuvedl, že o 8tisic za rok, takhle jenom naštve čtenáře kteří budou nadávat jak si důchodci stále stěžují Eva 1 měsíc před Důchodce 8000 Kč za rok a politik 250000 Kč za rok. Dobrý, ne ? Volfova 1 měsíc před Autore,opravdu uchvatny titulek,,a predstav si ze za 10 let je to 80000, za 20 let 160000. IQ tykve. Sam 1 měsíc před Když jsem četl titulek, ty vole Schönwritzu, tak mně vyděsilo ,že snad o 8000 měsíčně. Borkovec 1 měsíc před K 29 800, plus 900 Kč. Díky pane Fialo Roman 1 měsíc před Kde berete průměr 8000 Kč to cucate s prstů . Staré mobilní telefony jsou sběratelským hitem. Apple z roku 2007 se prodává za 4 miliony Kč Češi bez práce mohou pobírat desetitisíce Kč. Stát zvýšil podporu, lidem platí až 38 000 Kč měsíčně Nová stokorunová bankovka v ČR: Sběratelé o ni mají velký zájem, její cena v budoucnu poroste Podvodné SMS zaplavují Česko. Podvodníci lákají na státní příspěvky i hrozí nezaplacenými pokutami Staré odznaky mohou mít obrovskou hodnotu. Cenné jsou ty z první republiky nebo sportovních závodů
Autor článku v nadpisu neuvedl, že o 8tisic za rok, takhle jenom naštve čtenáře kteří budou nadávat jak si důchodci stále stěžují
Důchodce 8000 Kč za rok a politik 250000 Kč za rok.
Dobrý, ne ?
Autore,opravdu uchvatny titulek,,a predstav si ze za 10 let je to 80000, za 20 let 160000. IQ tykve.
Když jsem četl titulek, ty vole Schönwritzu, tak mně vyděsilo ,že snad o 8000 měsíčně.
K 29 800, plus 900 Kč.
Díky pane Fialo
Kde berete průměr 8000 Kč to cucate s prstů .