Malého Sašu pokousal pes natolik, že musí jíst a pít přes brčko. Z rodinné dovolené se stalo z minuty na minutu peklo

Pokousaný pětiletý Saša nejeví známky infekce a byl propuštěn z nemocnice. Jeho vážná zranění mu ale nedovolují jíst normální stravu a navíc trpí nočními můrami.

i Zdroj fotografie: Depositphotos
                   

Minulý víkend informovala CNN Prima NEWS o napadení pětiletého Saši zuřivým psem v Malajsii. Útok naštěstí přežil, má však prokousnutou lebku. Pejskař ani neprojevil lítost nad nešťastnou událostí. Chlapec sice nemá infekci, ale trápí ho noční můry, ve kterých vidí zuby psa.

Chlapec utrpěl vážná zranění

Chlapec měl obrovské štěstí, že ho pes nezabil. Pro CNN Prima NEWS nyní rodiče Saši popsali příběh syna. Má problémy za uchem, kde zuby psa byly hluboko v lebce. Má nyní opravdu děsivé sny. Probouzí se zmatený, ale během dne se cítí v bezpečí a nemá naštěstí obavy,“ líčí rodiče.

Máme velmi špatnou zprávu, Saša je na JIP. Včera v sedm večer pouhých sto metrů od našeho auta ho velmi zle pokousal…

Zveřejnil(a) Saša jede dne Sobota 20. listopadu 2021

Chlapec má vážně poraněnou čelist, nemůže normálně jíst pevnou stravu. Bolí ho i obyčejný úsměv. Nemohu jíst, mám hlad a brčkové jídlo mě nenasytí,“ řekl zraněný Saša. Celý incident se odehrál minulou neděli v Malajsii, kdy na něj zaútočil kříženec stafordšírského bulteriéra. Chlapec má rozdrcené některé kosti a prokousnutou lebku.

Majitel vinu odmítá

Pes nešel zastavit a šel Sašovi rovnou po krku. Kolem psa prý šli všichni poklidně a pomalým krokem. Když jsme byli asi 50 metrů od zvířete, zničehonic zaútočil. Šlo mu o zabití, Sašu jsme chytli do náruče, ale pes nás oba strhl na zem,“ řekl rodič. Otec začal bojovat o synův život, pes ho však nechtěl pustit. Nakonec pomohlo narvat psovi klacek do huby.

Moc všem děkuji za podporu a nedá se slovy vyjádřit jak moc si jí vážím já i moje rodina. Maminka a tatínek mi četli…

Zveřejnil(a) Saša jede dne Úterý 23. listopadu 2021

Saša byl po převozu do nemocnice ihned operován. Teď už se mu daří lépe, rodiče děkují všem, kteří je podpořili. Podporu však nevyjádřil sám majitel psa. „Pán z místa napadení utekl, ale ani mi nic nevzkázal,“ píše chlapec na sociálních sítích. Majitel vinu odmítá a sdělil, že jeho pes dosud nikoho nenapadl. Lítost neprojevil a podle rodičů působí tak, že tam neměli co dělat.

Diskuze Vstoupit do diskuze
79 lidí právě čte
Autor článku

Martin Duplák

Bývalý redaktor webu ČT24, jehož koníčkem, a dlouhodobě i denní prací, jsou ekonomika a finance. Zaměřuji se také na kulturu a osobnosti.

Zobrazit další články