udalosti247.cz » Spotřebitel » Asociace restauratérů Apron: Během pandemie v gastronomii padlo 25 procent podniků. Zbylé se obávají, jestli se zákazníci vrátí » Diskuze Diskuze k článku: Asociace restauratérů Apron: Během pandemie v gastronomii padlo 25 procent podniků. Zbylé se obávají, jestli se zákazníci vrátí Zpět do článku Lucie Cochlarová 14. února 2022 Komentáře nejsou povoleny. Jídlo v restauraci jako výjimečná událost. Ceny vzrostly o desítky procent a zdražování má pokračovat Všemi milovaný smažený sýr se stane výsadou boháčů: Jeho cena začíná být neúnosná, tohle už nedáme Moskva má náhradu za McDonald’s. Jak vypadá? Začerněné logo a doprodej březnových zásob
Jídlo v restauraci jako výjimečná událost. Ceny vzrostly o desítky procent a zdražování má pokračovat