udalosti247.cz » Spotřebitel » Asociace restauratérů Apron: Během pandemie v gastronomii padlo 25 procent podniků. Zbylé se obávají, jestli se zákazníci vrátí » Diskuze Diskuze k článku: Asociace restauratérů Apron: Během pandemie v gastronomii padlo 25 procent podniků. Zbylé se obávají, jestli se zákazníci vrátí Zpět do článku Lucie Cochlarová 14. února 2022 Komentáře nejsou povoleny. Češi o pracovní pauze stále častěji vyhledávají fastfoody než jídlo v restauraci Žena šla do vyhlášené restaurace a málem ji trefil šlak. Vše bylo v pořádku do doby, než jí přinesli účet Nenažranost prodejců nezná hranic: V bufetech zaplatíme za kuře 628 Kč a za chleba 138. Vítejte v nové době drahoty
Žena šla do vyhlášené restaurace a málem ji trefil šlak. Vše bylo v pořádku do doby, než jí přinesli účet
Nenažranost prodejců nezná hranic: V bufetech zaplatíme za kuře 628 Kč a za chleba 138. Vítejte v nové době drahoty