udalosti247.cz » Spotřebitel » Asociace restauratérů Apron: Během pandemie v gastronomii padlo 25 procent podniků. Zbylé se obávají, jestli se zákazníci vrátí » Diskuze Diskuze k článku: Asociace restauratérů Apron: Během pandemie v gastronomii padlo 25 procent podniků. Zbylé se obávají, jestli se zákazníci vrátí Zpět do článku Lucie Cochlarová 14. února 2022 Komentáře nejsou povoleny. Jídlo v restauraci jako výjimečná událost. Ceny vzrostly o desítky procent a zdražování má pokračovat Oblíbená restaurace uzavřela 2 000 poboček. Zákazníci našli v jídle krysu, jiní si stěžovali na štěnice Na obrazovky televizí se vrací jeden z nejoblíbenějších pořadů všech dob. Diváci se po dlouhých 9 letech nemohou dočkat
Jídlo v restauraci jako výjimečná událost. Ceny vzrostly o desítky procent a zdražování má pokračovat
Oblíbená restaurace uzavřela 2 000 poboček. Zákazníci našli v jídle krysu, jiní si stěžovali na štěnice
Na obrazovky televizí se vrací jeden z nejoblíbenějších pořadů všech dob. Diváci se po dlouhých 9 letech nemohou dočkat