udalosti247.cz » Spotřebitel » Asociace restauratérů Apron: Během pandemie v gastronomii padlo 25 procent podniků. Zbylé se obávají, jestli se zákazníci vrátí » Diskuze Diskuze k článku: Asociace restauratérů Apron: Během pandemie v gastronomii padlo 25 procent podniků. Zbylé se obávají, jestli se zákazníci vrátí Zpět do článku Lucie Cochlarová 14. února 2022 Komentáře nejsou povoleny. Kultovní restaurace zkrachovala. Roky lákala spoustu lidí, teď si už ale do ní na oběd nezajedeme Zrušení covidových certifikátů přilákalo více lidí do hospod. Chystané zdražení je ale může opět odradit Hosté restaurací jsou při kontrole certifikátů agresivní. Snaží se podvádět, nebo napadnout personál
Zrušení covidových certifikátů přilákalo více lidí do hospod. Chystané zdražení je ale může opět odradit