udalosti247.cz » Spotřebitel » Každá čtvrtá restaurace klamala své zákazníky, zjistila inspekce. U jídel uváděly nepravdivé informace » Diskuze Diskuze k článku: Každá čtvrtá restaurace klamala své zákazníky, zjistila inspekce. U jídel uváděly nepravdivé informace Zpět do článku Daniel Procházka 27. února 2024 Komentáře nejsou povoleny. Nový trend restauratérů: Nabízejí denní nabídku těsně před zavíračkou. Chtějí tak zabránit plýtvání jídlem Asociace restauratérů Apron: Během pandemie v gastronomii padlo 25 procent podniků. Zbylé se obávají, jestli se zákazníci vrátí Nové ceny jídel v restauracích: Svíčková za 500, Guláš za 470 Kč. Češi absolutně nechápou, že za tohle někdo zaplatí
Nový trend restauratérů: Nabízejí denní nabídku těsně před zavíračkou. Chtějí tak zabránit plýtvání jídlem
Asociace restauratérů Apron: Během pandemie v gastronomii padlo 25 procent podniků. Zbylé se obávají, jestli se zákazníci vrátí
Nové ceny jídel v restauracích: Svíčková za 500, Guláš za 470 Kč. Češi absolutně nechápou, že za tohle někdo zaplatí