Za sex na Karlově mostě hrozí dvojici pobyt za mřížemi

Provozováním sexu mezi turisty u Karlova mostu se dvojice dopustila trestného činu výtržnictví. K události došlo v září.

i Zdroj fotografie: Policie ČR
                   

O tom, že mladá dvojice všem návštěvníkům Karlova mostu a jeho okolí v září zprostředkovala nečekanou podívanou, informoval mluvčí policie Richard Hrdina v pátek. Podle serveru Novinky se měla dvojice zpočátku procházet po Karlově mostě, kde uspokojovala žena muže rukou. V ulici Křížovnická už se pak podle iDnesu ale plně oddávali sexu bez ohledu na desítky procházejících lidí.

Dvojici hrozí vězení

Žena měla obnaženou celou spodní polovinu těla a opírala se o zábradlí, mladík v kšiltovce stál za ní a bez ohledu na přítomnost lidí s ní souložil. Policie zajistila z místa kamerové záznamy, které ale nezveřejnila. Do médií byla poskytnuta pouze fotografie dvojice s tím, že policie žádá veřejnost o pomoc při pátrání po aktérech sexuálních hrátek.

iZdroj fotografie: Depositphotos
Karlův most

Podle policejního mluvčího Hrdiny jsou muž i žena ve věku mezi 20 až 30 lety a s největší pravděpodobností se jedná o cizince. Dvojice je podezřelá ze spáchání trestného činu výtržnictví. V případě dopadení a odsouzení jim tak hrozí až dvouletý trest odnětí svobody. Policie ocení jakékoliv informace k hledané dvojici na lince 158.

Šlo o plánovanou akci?

Objevili se také spekulace, že dvojice mohla být součástí tzv. public porna. Jde o žánr erotických videí, natáčených na veřejnosti. Nepsaným pravidlem je, že čím více je lokalita natáčení kontroverzní, tím lépe. Celá situace má působit jako náhodná, ale autoři videa posléze záznam zveřejní na některém z erotických serverů. Ve hře tak je i varianta, že souložící dvojici záměrně natáčela třetí osoba.

iZdroj fotografie: Depositphotos
Ženská ňadra

Nebylo by to poprvé, kdy by se Karlův most stal cílem pornoprodukce. V roce 2016 internetový magazín pro dospělé s názvem Watch4Beauty na významné české kulturní památce fotil jednu ze svých nejkontroverznějších galerií. Jedna z žen se tam během dne obnažovala bez ohledu na množství turistů, mezi kterými byly i děti. Na odiv dávala modelka především svá ňadra.

Diskuze Vstoupit do diskuze
62 lidí právě čte
Lucie Cochlarová
Autor článku

Lucie Cochlarová

Už při studiu ekonomiky jsem začala pracovat v Rádiu Čas a Televizi Relax. Sedm let jsem přinášela zprávy jako reportérka pro Televizi Nova, a to hlavně do Televizních novin. Práce editorky je pro mě výzva.

Zobrazit další články