Neočkovaný herec Miroslav Etzler se nakazil covidem a byl hospitalizován s oboustranným zápalem plic. Jeho bratr přitom před nedávnem neočkované lidi osočil na sociální síti

Známý herec z televizních seriálů lituje v nemocnici svého rozhodnutí se neočkovat. Nakazil se koronavirem, jeho stav byl velmi vážný a šlo mu o život.

i Zdroj fotografie: David Sedlecký / Creative Commons / CC BY-SA
                   

Známý herec Miroslav Etzler, který se rozhodl neočkovat, se nakazil koronavirem a musel být hospitalizován. Podle jeho vzkazu mu šlo o život. Prohlašuje také, že byl nezodpovědný a všem se omlouvá, že musí rušit představení. Plánuje být největším propagátorem očkování na světě. O jeho stavu informoval deník Forum24.

Těžký průběh nákazy

O svém zdravotním stavu informoval mimo jiné novinářku Blanku Kubíkovou, které zveřejnila jeho vzkaz na sociálních sítích. Měl s ní natáčet pořad Moje místa. Také se musela zrušit premiéra hry Zánik samoty Berhof v Olomouci. „Nejenže je s premiérou amen, ale znamená to konec na čtrnáct dní i všeho dalšího, velice se omluvám,“ vzkázal herec.

Místo premiéry na JIPce s oboustranným zápalem plic. 😢 Dnes a zítra jsme měli točit na Moravě #Mojemísta Mirka…

Zveřejnil(a) Blanka Kubíková dne Pátek 26. listopadu 2021

Po nákaze koronavirem se jeho stav začal výrazně horšit a musel být hospitalizován na JIP. Novinářce napsal, že nakonec má oboustranný zápal plic. „Zachránili mi život. Milá Blanko, jsem nezodpovědný blb. Až budu zdráv, budu největší propagátor očkování na světě,“ napsal Etzler.

Trestní oznámení na jeho bratra

Herec se narodil v roce 1964 v Ostravě. Hraje v divadle i v televizních seriálech. Proslavil se hlavně díky Pojišťovně štěstí a Ordinaci v růžové zahradě. Jeho bratrem je Tomáš Etzler, se kterým se nevídá. Rozešli se prý kvůli hromadě drobných věcí a oba jsou navíc tvrdé palice. Tomáš Etzler je autorem mnoha kontroverzích výroků.

TISKOVÁ ZPRÁVA V pondělí 1.11.2021 bude odesláno na NSZ ČR trestní oznámení na Tomáše Etzlera pro podezření ze spáchání…

Zveřejnil(a) Jana Zwyrtek Hamplová dne Čtvrtek 28. října 2021

Kvůli jeho výroku o očkovaných čelí trestnímu oznámení. Informoval o tom například server TN.cz. Na sociální sítí napsal, že neočkovaní neumírají dostatečně rychle. S jeho necitlivým výrokem se nikdo neztotožnil. Advokátka Jana Zwyrek Hamplová na něj začátkem listopadu podala trestní oznámení za podněcování k nenávisti.

Diskuze Vstoupit do diskuze
107 lidí právě čte
Autor článku

Martin Duplák

Bývalý redaktor webu ČT24, jehož koníčkem, a dlouhodobě i denní prací, jsou ekonomika a finance. Zaměřuji se také na kulturu a osobnosti.

Zobrazit další články