Lidl právě rozjel extrémní slevy na oblíbené produkty. Lidé jsou jako poblázněni, obchody berou útokem

Obchodní řetězec Lidl je mezi Čechy velmi oblíbený. Spoustu potřebných věcí tam totiž koupí za velmi příznivé ceny.

i Zdroj fotografie: Safranek-interia.eu / Creative Commons / CC-BY-SA
                   

Lidl navíc pro své zákazníky pravidelně připravuje zajímavé slevové akce. Psali jsme třeba a velké akci zaměřené na seniory, kteří nemohou čerpat slevy z věrnostní aplikace, protože nemají chytré telefony. Když však u pokladny při placení prokázali, že je jim více než 65 let, byla jim k nákupu započítána velká sleva.

Velký výběr levného nářadí

Zákazníci jsou také zvyklí, že kromě potravin jsou v Lidlu slevové akce na nejrůznější spotřební zboží. Ať už se jedná o oblečení, obuv, nádobí, domácí spotřebiče, potřeby pro domácí mazlíčky, nebo různé hračky. Výhodně se tak ovšem dá nakoupit také různé nářadí pro kutily, a to pod značkou Parkside. V televizních reklamách ji pro tento obchodní řetězec propaguje známý silák, herec Arnold Schwarzenegger.

Lidl právě spustil brutální slevy na všechny tyhle potraviny. Pospěšte si, kdo bude zahálet, na toho nezbyde

iZdroj fotografie: ŠJů / Creative Commons / CC-BY-SA
Lidl rozjel velké slevy

Někde má Lidl dokonce prodejny pro kutily. V Česku to ovšem není, tady musí zákazníci nakupovat v e-shopu. Například aku kompresor Parkside tam je za 549 korun. Na jiných webech jsou jiné značky o několik stovek dražší. Aku strunovou sekačku Lidl nabízí za 599 korun. Jiné značky jsou ovšem o dost dražší, a to až o několik tisíc. Pokud byste si chtěli do prodejen pro kutily Parkside přece jen zajít, můžete se vydat třeba do sousedního Polska, kde takový obchod najdete nedaleko Katovic.

Historicky největší sleva

Pokud něco neseženete přímo na prodejně, pak je tu možnost nákupu právě přes e-shop. Tam se nedávno objevila opravdu senzační sleva pro ty, kteří chtějí mít chytrou domácnost. Lidl totiž nabízí startovací set žárovek LIVARNO home Zigbee 3.0, a to za pouhých 699,90. Je to méně než polovina původní ceny, která byla 1 699 korun.

Už brzy přijdou brutální slevy v známém obchodním řetězci: Potraviny za polovinu ceny. Kdo dřív přijde, ten dřív bere

iZdroj fotografie: Daniel Procházka pro Události247
Je obecně známo, že jsou Češi národem milovníků slev

Zigbee 3.0 je bezdrátová komunikační technologie, díky které je možné pomocí mobilní aplikace ovládat svoji chytrou domácnost, například zapínat nebo vypínat spotřebiče a žárovky nebo upravovat jas a barvu světla pro zpříjemnění atmosféry, vysvětluje Lidl. Prodává také různé doplňky k chytré domácnosti, jako jsou zásuvky, senzory nebo třeba chytré rolety. K sadě dostanou zákazníci také ovladač s magnetickým držákem na zeď.

Když si něco kupujete, koukáte na to, zda je dané zboží ve slevě?

Diskuze Vstoupit do diskuze
118 lidí právě čte
Aleš Peterka
Autor článku

Aleš Peterka

Nadšenec do spotřebitelských a regionálních témat. Za svou primární oblast zájmu v rámci zpravodajství považuji hlavně informovat lidi o nekalých praktikách prodejců.

Zobrazit další články